Behind The Scene!

20081001

Salam Lebaran 2008


Salam lebaran untuk semua, moga lebaran yang berkat dan disambut meriah oleh anda sekeluarga! Saya ambil kesempatan ini untuk memohon maaf kepada SEMUA orang, atas SEGALA kesilapan dan kesalahan.


*SEMUA= termasuk artis (dalam atau luar negara), menteri (dalam atau luar negara) pihak polis, pegawai khidmat pelanggan Honda, bos tempat saya bekerja dan sesiapa yang saya tidak kenal.


*SEGALA= terumpat, terjeling, terbenci tak tentu pasal, dengki, cemburu dan lain-lain.

11 comments:

MNR said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin.
P.s. Ucapan ini di tulis semasa berada dalam library sambil menunggu kedatangan lecturer di pagi raya... sob sob. haha. Kitorang ada kelas, from 9am to 5pm. Grim! Dugaan syawal~

Kifli Bujang said...

To MNR,
Selamat hari raya, I ni malam raya masih kat tepi highway lagi, lepas tu balik umah bertakbir sesorang and tidur, pagi bangun, singgah rumah suadara dan terus ke tempat kerja..sigh!

eQbalzack said...

salam...

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI...

mrCharmed said...

selamat hari raye..
kate nak datang rumah
tak de pun..
so takde la duit raya ek

Azz Azfar said...

yeah.selamat hari raya!will let u knw when is my open house n u have to come K!!

Kifli Bujang said...

To Eqbalzack,
Selamat Hari Raya juga untuk anda..sekarang ni saya tgh bercuti di Johor heheh!

To MrCharmed,
Ek ada duit raya ke? kenapa tak cakap awal2, berlari I datang rumah u heheh!

To Azz,
Wah ada open house, insyaAllah kalau ada kelapangan.

Azz Azfar said...

yeah.senang when ada open house.datang sekali jerk..hehhe..then if not...ada jer org dtg tiap2 hari..hahaha...
xkira..kena dtg gak!

jasminah said...

Selamat hari raya, baru start becuti ke...
maaf kot-kot adalah tesalah bicara

Kifli Bujang said...

Salam,
To Azz,
Memang patut pun orang popular mcm u ni buat open house...tentu kena pasang khemah sampai rumah Kak Engku.

To Jassie,
Selamat hari raya juga, dah ada baby belum? tak turun JB pun...penat je kita tunggu kat rumah. Kirim salam orang kampung dan peminat-peminat i di sana heheh!

Latif said...

SALAM kifli..i dh jarang dlm MS.. fokus kat blogspot la pulak... i dh follow blog you ni:: nanti jgn lupe follow blog i pulak yer di http://latifmaulan.blogspot.com

Kifli Bujang said...

Oh thanks Latif (Pelukis Terkenal -- satu-satunya yang aku kenal)