Behind The Scene!

20071012

SALAM LEBARAN

PETALING JAYA, October 12th, 2007 (Fri) -- Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog Behind the Scene! Moga lebaran tahun ini lebih bererti.
Mohon maaf sekiranya ada artikel-artikel di dalam blog ini yang menyinggung mana-mana pihak.
Kepada pengguna jalanraya, ambil langkah lebih berhati-hati, jangan pentingkan diri sendiri, bertimbang rasalah, anda mampu mengubahnya!

15 comments:

Irwan said...

Selamat Hari RAya Adilfitri to you and family... Thanks for the card raya and ++ LOL.. Wishing you a happy hari raya..

-Irwan & The Kingdom -

Kifli Bujang said...

Irwan,
Same to you.

PMM said...

Selamat Hari Raya ku ucapkan khas untuk mu, Kiff. Maaf zahir dan batin. Tak balik Kluang ke???

Anonymous said...

hye abg kiff..
selamat hari raya...
semoga hari yang mulia ini memberikan sinar dalam kehidupan kita akan datang...insyallah....

-iha-

bobbukitkiara said...

selamat hari raya dari kami yang berada di paris....kena korja looo

Xis said...

Kifli
salam lebaran to you and your family.. anyway.. am already back to KL since 3rd day of Raya..and in fact, I was called to work that day... adoooiiii!!

Kifli Bujang said...

To PMM,
Selamat hari raya, sorry tak sempat nak reply sms, maklumlah busy tahap wakil rakyat kalau balik Kluang tu. Bila nak raya ke rumah? Setidak-tidaknya kita beraya ke Pawana lah heheh

To Iha,
Salam lebaran juga untuk kamu, emmm apa ole-ole dari Terengganu?

To Bob,
Hang raya kat Paris ka? wooo hebat lah hang la nie...

To Xis,
Salam lebaran, dah besar panjang, raya 3 hari cukuplah...! heheh

PMM said...

kalau da tahap wakil rakyat tu..hmmm macam kelasss gitu! hari raya puasa mungkin takleh raya kat pawana tapi kalau haji ok... i nak "korbankan" kucing org tu. siap kau! lagipun tuan dia not in town apa...so jadi kita???

Kifli Bujang said...

To PMM,
I setuju lah kalau mcm tu, kita korban kucing dia yang paling sulung sekali, apa ke namanya Bhumibol? dah cukup haul dah tu!

PMM said...

jgn kata haul.. nasab nya pun dah terlebih kiraan. dalam ertikata... Halalan Taiyiban! hmmm kalau masak rendang i say tuan...cukup kasi the whole pawana villa

Rush Murad said...

Salam lebaran...... maaf zahir & batin.... *menanti ur latest entry pasal berhari raya aka open hse.... :)

Anonymous said...

hurm, nak ole-ole ek?
insyallah nanti bila iha balik kiel, iha kirim k!

Anonymous said...

the owner of bhumibol plus 5 other cats have nothing to comment....

selamat hari raya. maaf zahir batin.

-kazardijam-

PMM said...

heheheh terasa seh tuan si bhumibhol yg muka bodoh tu..siap2 ler aku buat rendang.. start counting yr days!

Kifli Bujang said...

Elok benarlah tu, sbb tuan Bhumibol pun akan pergi haji time tu!
Maaf ye pak aji ... namapun korban!