Behind The Scene!

20080124

...kachee ka chooseege-ssumneekka


Would you accompany me...?

17 comments:

shai said...

ko ajak aku ke zul?wakakkakakaka mau ikut..mau ikut...

Kifli Bujang said...

Jomlah...aku tunggu kat sini...now aku kat Gangwon-Do 4 hours dari Seoul. Jangan lambat tau...cepat aku tunggu.

Anonymous said...

apa buat kat sana? amboi pegi sesenyap... tak bilang2 pun. tetiber tipun... awak ada kat luar negara.. sampai hati.. bleh lah tengok berangan winter sonata kan..

SHAI : Apa kabar kao! sonyap jer!.. hahaa.. apa citer..update ler..

~nanazari~

MNR said...

mind telling us, what's "kachee ka chooseege-ssumneekka" suppose to mean? Hidup bahasa melayu!!! lol

Luaq Ezplanade said...

ehhh~! i ikut~! i ikut~!

shai said...

Zul, hampeh ko..patotlah bile aku kol ko voicemail yang jawab..

Nana: Im still alive n kicking ere in Putrajaya..

Kifli Bujang said...

Salam Winter Sonata to all,

To Nana,
Sorrylah sayang bukan tak nak bilang, tak sempat, kelam kabut sangat.

To Luaq,
Jomlah!

To MNR,
Maksudnya you nak ikut i tak?

4 Days kat Gangwon Province, now only back to Seoul barulah ada kesempatan guna internet. RM36/per 30 munites, damn!

عيديد said...

Aduh... Orang balik malaysia dia gi Korea plak. bila nak balik kl? Call me k I ada kat kl sampai 8Feb. Have a good journey

MNR said...

haha, i suppose you pakai internet kat lobby hotel. Memang la mahal giler.

古越遺民 said...

pi korea pun tak sms saya. nak ikut pun tak sempat. bad la u...

古越遺民 said...

oh ya. bila balik? sy nak claim souvenir. jgn lupa.

Anonymous said...

Kif: Sokay. Just take good care of yourself there. I tahu sekarang tak snow. Just take good care of yourself and come back safely. ok

Shai:Hampeh kao. apa buat kat Putrajaya? KO kejer sana ke per sekarang? wah!!!

~Nanazari~

Xis said...

Kifli
nakkk ikutttttttttttttt!! nak jumpa x-buah hati kat sana... boleh tak?? :)

Al-Razes said...
This comment has been removed by the author.
Al-Razes said...

jeles jeles.. erm lepas ni i nak ajak ayang i gi negara mata2 sepet plak heheee..

SS said...

bro...an overseas trip!! how fun!!! hehee...dun forget to get me some korean souveniers (sp?)!!!

syahril a. kadir said...

zul, pekabor?
bila lagi nak leh jumpa ko agaknya ye...anyway, aku dah jalan merata tapi aku tetap suka pi Indon, nape aku pun tak tahu

Senang2 lawatlah blog gua beb...wsalam

Permata Hijau, Jakarta Selatan.