Behind The Scene!

20081211

Oh My Lord!

Kuala Lumpur, December 10th, 2008 (Wed) -- Menyedari yang media mampu memainkan peranan penting dalam pemasaran sesuatu jenama -- maka kami dipilih untuk melaksanakan tugas itu.


Situasi menang-menang, terima kasih Lord's Taylor kerana menaja wardrobe kami.

Amacam? ok tak outfit ni?

13 comments:

Anonymous said...

wahh.....
kemeja kaler oren tu...

-shida-

aM said...

nampak smart ah bro...hehehee.....

Reamy Zakaria said...

ok bro, smart...
tp kan kalau sy yg memperagakan baju tue k0mp0m lg smart...harharhar....

dukustreet said...

sebelum ni sape yang taja baju korang??

Kifli Bujang said...

To Shida,
I met Datuk Hishamuddin Aun (NSTP Group Editor) masa i pergi lauching Lord's Taylor, dia kata oren tu lambang keberanian -- lu pikirlah sendiri haha.

To Am,
Smart ke heheh tochey-cochey.

To Reamy,
I pun rasa mcm tu, baju tu lagi smart berbanding you...kalau u yang pakai (eh betul ke itu yang u maksudkan?) hahah

To Duku,
Sebelum ni Summersmen and Edmundser yang sponsor.

skatype said...

salam blog..
nice blog..
i antara org yg bkl suk dlm dnia pngacaraan.
heheh..
bg ler bmbngan nti

Lily.Lulu said...

wah .. dapat sponsor
congrats !!!
:)

nice color

NuRuLeRnAdEwI said...

Smart ler...
Syiokknyer dpt sponser...
Rasa2 bole propose lord's utk sponser baju keje I tak? heheh

runescape account said...

cool blog

二八杠扑克棋牌游戏中心 said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not know how you advice!

Muhafis said...

kot yg design by lord taylor mmg shemart.. harga pun shemart.. =)

alerts said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry

decorative fishing net said...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
Farming Net