Behind The Scene!

20090210

Kuala Lumpur, January 10th, 2009 (TUE) -- Nampaknya pihak media akan sibuk lagi ke Perak-lah jawabnya untuk satu lagi pilihanraya kecil di Bukit Gantang.

Penat pilihanraya di Kuala Terengganu dulu pun masih belum pulih lagi.

Gambar oleh Zulfakhri

10 comments:

NuRuLeRnAdEwI said...

Kiff,
U dah takde keje ker?? Rajin laks edit2 pic ni erk...

Helmi Razali said...

hahaha, tergelak tengok gambar2. ha ha

Kifli Bujang said...

To Nurul and Helmi,
Gambar tu bukan i yang buat, ada kawan yang tolong buatkan hehe ada application tertentu senang je...tak sampai 2 minit dah siap dah hehe...

NuRuLeRnAdEwI said...

Kiff,
Tu ler.. I tau.. ada application yg bole edit2 tu.. mcm2 design bole buat..

Kifli Bujang said...

To Nurul,
hehe sesekali nak merasa jadi calon apa salahnya.

NuRuLeRnAdEwI said...

Kiff,
I nak buat jugak laa.. (nyibuk jerk kan?? mesti u nak kata cmtu...) hehe...

Kifli Bujang said...

To Nurul,
Tak salah..buat lah..tak kisahpun!tapi jangan tanya I nak amek kat mana application tu ok sbb i tak tahu!

NuRuLeRnAdEwI said...

Kiff,
No worries.. I tau application ape.. cuma lupa jerk.. heheh...

Reamy Zakaria said...

Fulaweyyy....kekekeke....apepun it look nice, tp mcm ade yg tak kena je la....harharhar...

mattkic said...

ooh..ni guna online application Photofunia. http://www.photofunia.com . I guna gak untuk ajar budak2. Benda tak susah2 nak pikir just upload gambar kita jer..:D . Teringin ker nak jadi wakil rakyat?/ahaha