Behind The Scene!

20070918

Diva or Divo?

PETALING JAYA, September 18th, 2007 (TUE) – Disebalik sesi fotografi untuk majalah DIVA keluaran September 2007.
Saya sebenarnya langsung tidak ingat tentang ‘photoshoot’ ini. Sudah separuh jalan ke tempat kerja baru saya teringat yang saya ada janji temu dengan editor majalah tersebut di Myth Studio, Damansara Perdana.

Terus saja saya memutar stering kereta kembali ke rumah dan capai baju yang sesuai.

Janjinya pukul 10 pagi, 10.30 pagi baru saya muncul di Myth Studio yang sering digunakan untuk ‘photoshoot’ majalah-majalah antarabangsa seperti HerWorld, Cleo dan sebagainya.

Kredit perlu diberikan kepada jurugfoto yang cukup professional dan panatariasnya yang pandai membangkitkan mode saya.



Berikut beberapa foto ‘behind the scene’!

19 comments:

Syaf said...

yup...saw the mag...hahahha

Anonymous said...

honestly,to me the make up is "over". Too thick. You have natural beauty. The make up artist tak nampak ke? She doesn't have to turn u to be pretty la. Atau dia nak diva kan you. Serammmmm.....
aku nie sakit tapi masih lg boleh nak komen dlm blog kiff magnet ni.

iRwan said...

Nak pergi kedai magazine la dari Magz ni.. LOL.. Banyak2 tu the black and white photo looks gorgeous!

Luaq Ezplanade said...

I tak jumpa mag nie...mana nak cari lagi ekk? dia org kata dah habiz....:(..kiff nak satu copy boleh ke?

shai said...

wah semakin GLAM kawan aku nie...heheh nice photoshoot...wish to shoot u too...

Anonymous said...

wow...nanti nak tgk lah apa isi kandungan nya... :)
mcm best jer...

Anonymous said...

wow...nanti nak tgk lah apa isi kandungan nya... :)
mcm best jer...

EoNe said...

That is cool...a picture worth a thousands, millions words :)

PMM said...

nie diva2 mcm lain ajer...setahu i diva mcm anita sarawak gitu....hmmm kalau u dah diva,nie mesti kena tukar nama kifli kuching! u baru balik kuching kan kan?

PMM said...

opppSSS jgn marah! i puasa tau! hehhe. sorry i tak jeles mcm org tuu si siapa nama?? yg mula dari huruf k?

Anonymous said...

Nice pose...nice cover...nice nicey neh... tapi... MANA gambar saya!!! heheheh :P~~~ jgn marah...

nanazari

Aidid said...

I like gambar2 kat blog you ni. Tersegih sengih...

Big Apple DONAts said...

yak aulaaa. selamatkan la kiff dari negro dan dari segala bencana2 yang ada. Amin.

Kiff, i wanna ask you sumthing abt your collegue.

Anonymous said...

saya nak aminkan doa dari big apple donats untuk kiff. amin.

hati2,kalau u bukan makanan.......

kazardijam

nanazari said...

think u have a stalker in blog izzit? kekekeek... seramnyerrrrrrr !!!!!!!!!

Kifli Bujang said...

To Syaf:
You should have one copy for yourself haha.

To Kazardijam:
The make-up from Bobbie Brown and hair do from Wella.

To Irwan:
Make sure u have one copy ok and bawa gi bercuti tu.

To Luaq:
Wah laku sangat ke majalah ni kat Miri? heheh

To Shai:
Sorry pembetulan, bukan semakin GLAM tapi semakin DIVA.

To Anonymous:
Tak ada apa cerita sangat, just cerita pasal bulan Ramadhan.

To Eone:
Thanks! welcome to Behind the Scene!

To PMM:
Kalau perempuan panggil DIVA, tapi kalau lelaki panggil DEWA.

To Nanazari:
Dear, our pics can't publish here.

To Aidid:
Welcome to Behind the Scene, thanks, was that compliment?

To Big Apple Donats:
Ameen, semoga you juga dilindungi dari hasutan dan hasat dengki manusia (sekeliling you) dan jin.

Anonymous said...

oh i c! thats explain why you look like a "brownie" with you hair like "wendy"........and you luv it.


kazardijam.

Anonymous said...

uhuk...uhuk..uhuk... itu suah terang...mana bleh publish kat sini... takleh.. takleh(geleng kepala).tu gambar2 preybet...OHOK OHOK OHOK...(batok)... hantar ke alamat email saya di...u tahumananakantar.com kekekek

~nanazari~

anna said...

amboi-amboi...GLAM nyer boss saye nih...hehehe..terasa cam kecik plak saya..hehehe...'selamat Hari Raya' maap zahir batin....nak kene pergi kedai lepas ni cari mag DIVA..heheheh...tahniah boss!