Behind The Scene!

20070922

Istimewa Lebaran

Kepada semua pembaca Behind the Scene!

Rebut hadiah istimewa sempena Lebaran ini dari saya dengan menjadi tiga penghantar e-mel pertama dan menjawab pernyataan di bawah:

Mengapa anda suka baca blog Behind the Scene! dan apa lagi yang ingin anda baca?

Hantarkan e-mel anda ke zulkiflibujang@yahoo.com berserta jawapan dan alamat pos lengkap untuk tujuan penghantaran hadiah selewat-lewatnya 27 September ini.

28 comments:

PMM said...

eh eh soalan cepumas ke nie??? apa hadiah nya ya??

Kifli Bujang said...

hadiah tiket pelancongan ke Singapore dan menyaksikan kapalterbang turun naik di Changi secara percuma hheheh....(gurau je)

Anonymous said...

Slm. Just keep doing what ever you're doing. It's interesting to know the untold stories of what we've seen on TV/ newspaper. Paling tidakpun, it tells the other side of the story of sesuatu kejadian kan.Wslm.

Anonymous said...

Hahahaah.... kapal terbang turun naik! hahahaa... piangz! menarik tu... sambil tu jangan lupa kira kapalterbang yang naik dan turun tu! kekekekeke.*peace*

xoxo
Nanazari

Anonymous said...

erm...mcam full of surprise jek..apa hadiahnye ni ..cik kifli oii...kuih raya ke??tat nenas ke?? hmmhh.....kad raya??duit raya??? :)


menarik jek bunyi nya...

liza:)

Anonymous said...

tak payah lah nak nak "dangling-dangling" carrot utk orang baca blog u. tulis aje cerita yang benar dan munasabah serta cerita2 yang boleh memberi keinsafan pada semua pembaca blog you yang Hebat Giler nie sampai negro itam pun suka (suka kat u, bukan kat apa yang u tulis pasal kapir tu tak paham pun) Tapi kalau hadiah tu beharga ok gak....

orang town house

PMM said...

tempat penginapan dihotel 5 benteng untuk 2 org selama 3 hari tajaan aleksander matkovic travel n tours sdn bhd

Anonymous said...

Kalau tiket melancong bersama Kifli, aku rasa aku dah tau dah sapa 3 orang yang berkejau2 antar email tu.

Termasuk tu ha.. si Earth, wind and fire tu

-Dona, salah sorang yang tak sempat hantar email

Kifli Bujang said...

To Liza:
Hadiah masih dirahsiakan.

To Orang Town House:
Alah saja-saja nak berkenalan dengan semua reader blog ni, apa salahnya. you ni tak habis2 nak jaki dengan i kan?

Kazardijam said...

Ya Aula, kenapa kah aku dituduh jaki dengan penulis blog nie. Banyak lagi benda lain yang aku nak jaki kan.....Kalau setakat nak berkenalan hit aje frankster....buat apa lah pulak nak berblog blog, berkomen-komen...ber......

-penghuni rumah bandar-

p.s. betol tak terjemahan nya. kan you pandai bahasa meleysiaaa...

dona said...

you kan pandai Bahasa Kifli. hehe...

nak bertanya la... Frenkster tu adik beradik frankfurter atau frankenstein ke? Yang I tau Friendster la.

kk said...

apa tu jaki? jakim? daki? p**i?

Kifli Bujang said...

To Dona:
Biasalah orang lama, memang tak berapa reti nak menyebut friendster tu semua apatah lagi nak menggunakannya, (opsy matilah aku)

To KK:
Jaki tu mcm Jaki Jipang...hehe tak tahu ke.

PMM said...

hmmm jaki jipang??? bahasa apa tu?? amacam si pak itam tu faham bahasa u heh?? atau saja fahamkan untuk mendapatkan u??? oppsss ku berpuasa aku berpuasa!

DeanDets said...

Looking forward to s'thing honest , blunt, indepth, informative and descriptive unlike commercially verbose hype of "manifestasi resolusi issue" just to attract attention and propaganda !...

Anonymous said...

for those you publish themself in 'FRANSTER' for sure know what i meant eventhough the spelling is not "up to your mark". Conscience.........

kazardijam

Xis said...

Kifli
how come I missed this post... now I can't be the first 3 persons to send an email to you... arrghh...

amat albab said...

bro...tak kira nak jugak adiah tuh...jumpa ari raya nanti..hehehe

Kifli Bujang said...

To PMM:
You pun nak bersengkongkol dengan budak rumah bandar tu? isk-isk berpaling tadah semua ni, how dare you!

To Deandets:
There is no other intention but just share my experience here.

To Kazardijam:
Again... FRANSTER tu apa? Dona help me...(cabut....!)

To Xis:
Ayooo, there are consolation prizes to be given away heheh

To Amat Albab:
Aku cuti 4hari InsyaAllah boleh jumpa, cakap dengan geng-geng semua haha! aturkan majlis sempena kehadiranku ok.

Anonymous said...

Amat Albab: Ko sediakan carpet merah keliling kampung. Jgn lupa sembelih ayam kampung patplolimer ekor.Dah tu ko jgn lupa panggil kompang arab sekali. Ada bass dia semer... biar bergegar satu kampung.Ko jgn lupa banner tao!MEsti gah habis peh!..

Kifli : heee...dun scold me pls pls pls.*PEACE on earth*

~Nanazari~

Kifli Bujang said...
This comment has been removed by the author.
古越遺民 said...

eh, dah lama tak baca blog.
sempat lagi tak hari ni?

Kifli Bujang said...

To Nana:
Bagus kerana menjalankan tugas2 PA.

To Sim (I guess so):
Sempat aje, thanks!

PMM said...

aiyseh kifli, air dicincang takkan putus pe! tak bersekongkol ataupun ikan tongkol, tapi yg betul i betulkan lah dan yg tak betul i tak betulkan lah walaupun kadang2 i dgn badak rumah bandar tu tak selalu bersefahaman.opss typo error budak bukan badak..mati kita!

Anonymous said...

I LOVE YOU!

amat albab said...

nanazari: wahh ko plak yang membuat perancangan eh??wehh apa cite sekarang?

zul: tumpang bertanya kabar nana kat sini..hahahah

Kifli Bujang said...

To Amat Albab:
Gitu jelah you all...jangan gatal2 nak telefon2 ko tu dah kahwin heheh, I lain lah single-mingle (opsy)

Anonymous said...

Amat Albab :
ye lah... aku kan PA dia.mesti lah arrange kan dia swee swee peh beb.Aku citer sekarang tangkap Bangladesh jer. Maklum aku Pegawai Penyiasat. Aku ok jer kat sini. Cuma kesunyian sket jer! haha tapi oklah.Still surviving.KO mcm mana? Sejak dah ada org umah ni... dok sonyap... hehehe..

Zul : ehem ehem..i smell green... uhuk uhuk! hahaah... single ye... hmm single ...;).Hmm....

~nanazari~