Behind The Scene!

20080214

Si Jay Seven



Kuala Lumpur, February 14th, 2008 (Thu) -- Pernah menonton filem ini? Baru-baru ini saya berkesempatan menonton filem yang diklasifikasikan sebagai filem komedi ini.
Jangan terperanjat kalau saya katakan, inilah filem yang buat saya sebak hingga mengalirkan air mata di panggung. ;-(

10 comments:

Xis said...

Kifli
sebak?? was it because your date on that night didn't show up? heheh..

MNR said...

haha, it takes a whole lot of courage for a man to admit that he actually cries! :)

Kifli Bujang said...

Xis:
Haha funny! no its not that, cuma orang yang tahu rasa kehilangan je yang akan nangis tau! haha!

MNR:
Once in awhile, kita kena nangis, nak test takut tersumbat saluran air mata tu kalau lama tak guna.

Anonymous said...

nak nagis, tgk la filem CINTA, one of d best local movies ever!

Nadh said...

Erk. U cried and confess on the WWW.
How sweet. :)

Erm.. I remember the only movie I saw (and cried in theatre) was Kabhi Kushi Kabhi Gham. Kekekeke. :p

Anonymous said...

ok..i will watch it...
xx azz azfar xx

Kifli Bujang said...

To Nadh:
Sweet ke kalau nangis dalam panggung? hehe nak nangis lagi lah! citer apa lagi boleh nangis? citer Jumper boleh tak? heheh!

To Azz:
Go, go, go!

eliey said...

ishk..ishk you nangis....so suprise...lelaki malaya nangis nonton wayang china....apa kelasss...

Kifli Bujang said...

To Eliey:
Tu lah you, kita kena ada hati dan perasaan, walaupun hari-hari tengok mayat pecah perut, tapi I tetap ada hati dan perasaan tau! :)

Eliey said...

i pun ada hati dan perasaan gak..cuma kengkadang ye lah macam nak tak nak je caya you boleh nangis..cam i ni oklah kot..tapi i dah ngk citer tue..ngapa i tak nangis lak yer???mmm..adakah i tak de hati dan perasaan...oh tidakkkkkkk...hehe...busy lah sekarang ni dekat pilihanraya yerk..