Behind The Scene!

20080226

Wakey-wakey, it's 4am!


Petaling Jaya, February 26th, 2008 (Tue) -- Esok pagi, hari kedua saya kena bangun 4 pagi untuk bekerja. Sudah seminggu kami memulakan 3 shif. Ini semua gara-gara saluran berita 24 jam sehari yang bakal kami lancarkan pada 28 Feb ini di saluran 502 Astro.


Sudah lama saya tidak bangun seawal itu untuk bekerja, tapi saya amat positif, ala bisa tegal biasa.


Kalau sudah kerja shif seperti ini, rasa macam pekerja kilang pun ada ;).. tak pun macam orang nak pergi menoreh getah hahah!


Oklah tak mahu tulis panjang-panjang sebab kena tidur awal, takut nanti tak jaga pula.

12 comments:

shai said...

hahhhaahaha ari tu ko gelakkan aku ada 3 shift...la ni ko pun sama...wakakakkakakaka

Al-Razes said...

gosh.. 4am?? tak larat wooo..

Kifli Bujang said...

To Shai:
Hampeh ko!

To al-Razes:
ala bisa tegal biasa kan? lagipun kalau dah minat, buat apa pun boleh, sebab itu kalau kita nak bekerja, kena bekerja dalam bidang yang kita betul-betul minat. Sama juga dengan belajar, pilih bidang yang kita minat, baru senang nak berjaya. hehe!

Anonymous said...

hmmhhmm..
boleh la i nanyi lagu pukul empat pagi..bangun la..wahai kifli..
nyeh nyeh.nyeh..

pekeja kilang pun pekeja kilang la..en.kiff oii..janji...:)
(kalau begitu lambat lagi la..nk dpt belanja kopi...:()

iha..iha..???

liza:)

Kifli Bujang said...

To Iha:
Datanglah office, i belanja you minum coffee kat cafe nak? hehe

shai said...

tak nak blanja aku minum skali ke bro?hehehheheh

Kifli Bujang said...

To Shai:
I belanja u kat Sceret Resepi je! :)

Anonymous said...

bila nk balik kluang? mengundi di kl ker abg kiff? -su-

Kifli Bujang said...

To Su:
Nak buat mcm mana i dah jadi orang Shah Alam...(Aziz Samsuddin lagi? oh tidak...)

Anonymous said...

WOHOOOO...nampaknyer makin susah lah nak jumpa wartawan glam lagi tersohor ni.... aduh!!! kena lah buat appt kan.... aduhhh.... OH SHAI u belanja secret recipe...abih I? U tanak blanjer I? sampai hati u ... :(

~nanazari~

Anonymous said...

tu la padahnya tanak ngundi aziz samsuddin. kan dh dapat mb baru..-su-

Anonymous said...

errrrr...sejak bile mengundi di shah alam???

liza :)